divendres, 3 d’abril del 2009

El Fill, Papa i Mama.

Amb 16 anys, ja tenien l'edat mínima per ésser reclutat.
Els pares veien com el seu fill s'acabava de vestir, posant-se l'uniforme de les forces armades de l'espai. A la solapa de la caçadora es podia distingir una insígnia, blava i negre, que l'identificava com a pilot d'un caça espacial SSWS. Amb 17 anys acabats de complir, ja era un excel·lent pilot.
Amb llàgrimes als ulls, els pares van veure com el seu fill entrava a la llançadora que el portaria al quarter general, on, des d'allà, l'enviarien al seu destí. La guerra ja feia anys que durava i cada dia reclutaven a gent més jove. La guerra era sols per interessos econòmics. En un dels planetes de les colònies exteriors, es podia trobar un metall molt peculiar, amb el qual es fabricava un dels components essencials per a aparells tecnològics com, làsers, infrarojos i comandaments a distància.
En la distància, es trobava el Fill, i a casa, Papa i Mama, mirant les notícies al Holotelevisor, canviant de cadena en veure la guerra i no suportar l'horror, utilitzant el seu nou i flamant comandament a distància. Fi.